autovue dokumenttien hallintaan
Testaa AutoVue
  AutoVue 3D Pro -SME

AutoVue 3D Pro -SME on suunniteltu erityisesti pienten- ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Ohjelma tukee niitä keskihintaisia 3D-CAD ohjelmia, joita yritykset pääsääntöisesti käyttävät, kuten AutoDesk Inventor, AutoCAD Mechanical, SolidWorks ja Solid Edge. Jos yrityksen tarve kuitenkin muuttuu voi ohjelman päivittää AutoVue SolidModel -versioksi, joka tukee myös hinnakkaampia ohjelmia.

AutoVue 3D Pro -SME on kustannustehokas työkalu yrityksen visuaalisen tiedon hallintaan. Ohjelma tukee AutoDesk Inventor, AutoCAD Mechanical, SolidWorks ja Solid Edge ohjelmistoja sekä kaikkia tunnetuimpia 2D-CAD -ohjelmia.

  AutoVue SolidModel:n 3D ominaisuuksia

Rakenne Puu –ikkuna
Ikkunan sisältö vaihtelee sen mukaan millaista tiedostoa katsellaan. Erityisen hyödyllinen tämä on silloin kun tarkastellaan mallia, jossa on useita osia. Kaikki osakokoonpanot näkyvät listassa. Klikkaamalla valittua osaa hiirellä, saadaan halutut toiminnot koskemaan vain tätä valittua osaa.

Näyttöominaisuudet
Mallia voidaan tarkastella kaikissa viidessä näyttötilassa rautalankamallista pintamalliin. Mallin tai valitun osan väriä, läpinäkyvyysastetta, valaistusta ym. voidaan muuttaa.

Katseluominaisuudet
Mallia voidaan kääntää, pyörittää, zoomata, siirtää ym. Valittavana on myös perussuunnat ja omavalintaiset katselusuunnat.

Liikuttelu
AutoVuen liikuttelu työkaluilla voidaan siirtää ja pyörittää valittua osaa. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus silloin kun osia halutaan tutkia ja vertailla keskenään.

Mittaus
AutoVue SolidModelissa on kattava mittaustyökalujen valikoima., jolla voidaan mitata etäisyyksiä, kulmia ja asteita. Ohjelmalla voidaan mitata kahden keskipisteen etäisyys, sivujen pituudet, reiän säteet, kahden pinnan välinen kulma ym. SolidModelilla voidaan myös määrittää kappaleen paino ja gravitaatiopiste.

Leikkaukset
Tällä työkalulla voidaan tehdä leikkauksia komponentin halutusta kohdista ja tarkastella rakennetta sisältä. Mallia voidaan katsella leikkauslinjan kummaltakin puolelta. Export komennolla voidaan leikkauspinnasta tehdä 2D-piirustus dwg- tai dxf-formaatissa.

lisätietoja

Miksi AutoVue
 • Koko yhtiön kattava
 • Säilyttää alkupeäiset formaatit
 • Alhaiset kustannukset
 • Asiakastuki
AutoVue:n ominaisuuksia
 • Tukee yli 400 eri formaattia
 • Dokumentteja voi zoomata, kääntää jne.
 • Helposti liitettävissä muihin ohjelmiin
 • Monet erilaiset tulostus mahdollisuudet
 • Tekstihaku
 • Pro-versiossa kommentointi mahdollisuus
 • TWAIN-tuki
AutoVue:n tukemat formaatit
AutoVue tukee yli 400 eri formattia. Lataa lista kokonaisuudessaan tästä
Ammattilehtien arvioita AutoVue :sta

What can go wrong when you give it the large (An Airbus Story), Manufacturing Computer Solutions, November / December 2006

Cimmetry Offers Version of AutoVue for SharePoint 2003, AEC Weekly, November 2006

Design Collaboration Made Easy, Desktop Engineering November 2006

AutoVue 19: First Look Review,   Cadalyst, November 2005

Eliminate your "Tower of Babel", Canadian Design Product News, Nov/Dec 2005

Demo -versiot

Lataa AutoVue:n demo-versio tästä

cimmetry autovue