vektorointi-palvelut
Testaa AutoVue
 

ProDoc Systems palvelee

ProDoc Systems Oy on dokumenttien ja mikrofilmien skannaukseen, arkistointiin ja vektorointi erikoistunut yritys. Palvelukokonaisuutemme on suunniteltu erityisesti yrityksille ja yhteisöille, joilla on runsaasti dokumentteja ja piirustuksia. Me siirrämme dokumentit sähköiseen muotoon ja autamme näin asiakkaitamme hyödyntämään kuvissa olevan tiedon entistäkin paremmin.

Palvelumme:

arkistointi

skannaus

vektorointi

Asiakkaitamme

Me skannaamme, arkistoimme ja vektoroimme dokumentteja erikokoisille yrityksille ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat mm:

Suunnittelutoimistot:
Skannaamme piirustukset sähköiseen muotoon, niin että niitä voidaan käyttää CAD-suunnittelussa.
Isännöinti-, kiinteistö- ja huoltoyhtiöt:
Siirrämme skannaamalla piirustukset joko yksinkertaiseen arkistoon, jossa kuvia voidaan katsella selailuohjelmalla tai kehittyneenpään HyperDoc arkistoon. Tekniset piirustukset pidetään rasterimuodossa, paitsi arkkitehtipohjat, jotka käsin vektoroidaan.
Sähkö- ja energialaitokset:
Skannauksen yhteydessä piirustusten tunnistetiedot tallennetaan niin, että ne ovat luettavissa asiakkaiden omissa dokumenttiarkistoissa.
Kaupungit ja kunnat:
Teemme rasterimuotoisten pohjakarttojen ja erilaisten johtopiirustusten skannausta, monipistekalibrointia ja leikkausta.
Teollisuus:
Yritykset, joiden tarpeisiin kuuluu pääsääntöisesti kunnossapitoarkistojen sekä omien tuotteiden huolto- ja luovutusdokumenttien skannaus.