vektorointi-palvelut
Testaa AutoVue
 

Vektorointi - hyvä vaihtoehto

Vaikka piirustusten pitäminen skannatussa rasterimuodossa digitaalisessa arkistossa on perusteltua ja järkevää, kannattaa esim. talojen pääpiirustukset muuttaa vektorimuotoon ennen tulossa olevaa suurehkoa remonttia. Tällaisia ovat esimerkiksi putki- ja julkisivuremontit.

Koska talotekninen suunnittelu tehdään nykyisin CAD-ohjelmilla, tarvitsevat suunnittelijat rakennusten kuvat DWG-muodossa. Kun taloyhtiöillä on käytössään AutoCAD-piirustukset jo remontin esisuunnitteluvaiheessa, helpottuu suunnittelijoiden työ.

  Käsinvektorointi

Käsinvektorointi on hieman kalliimpaa, kuin automaattivektorointi, mutta lopputuloksena saadaan aidot, muokkauskelpoiset DWG-tiedostot.

  Automaattivektorointi

Skannatut tekstidokumentit voidaan lukea tekstintunnistusohjelmilla esim. Microsoft Word muotoon. Käytössämme on alan huippuohjelmat joiden avulla alkuperäisen dokumentin ulkonäkö pysyy lähes muuttumattomana.

lisätietoja

Asiakkaitamme

Me skannaamme, arkistoimme ja vektoroimme dokumentteja erikokoisille yrityksille ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat mm:

Suunnittelutoimistot:
Skannaamme piirustukset sähköiseen muotoon, niin että niitä voidaan käyttää CAD-suunnittelussa.
Isännöinti-, kiinteistö- ja huoltoyhtiöt:
Siirrämme skannaamalla piirustukset joko yksinkertaiseen arkistoon, jossa kuvia voidaan katsella selailuohjelmalla tai kehittyneenpään HyperDoc arkistoon. Tekniset piirustukset pidetään rasterimuodossa, paitsi arkkitehtipohjat, jotka käsin vektoroidaan.
Sähkö- ja energialaitokset:
Skannauksen yhteydessä piirustusten tunnistetiedot tallennetaan niin, että ne ovat luettavissa asiakkaiden omissa dokumenttiarkistoissa.
Kaupungit ja kunnat:
Teemme rasterimuotoisten pohjakarttojen ja erilaisten johtopiirustusten skannausta, monipistekalibrointia ja leikkausta.
Teollisuus:
Yritykset, joiden tarpeisiin kuuluu pääsääntöisesti kunnossapitoarkistojen sekä omien tuotteiden huolto- ja luovutusdokumenttien skannaus.