autovue dokumenttien hallintaan
Testaa AutoVue
  AutoVue - visuaalisen yhteistoiminnan edelläkävijä

Nykyisessä digitaalisessa maailmassa dokumentit tuotetaan useissa eri formaateissa. Niiden katselu on ollut mahdotonta ilman kyseistä ohjelmaa. AutoVue on ratkaisu tähän. Yhdellä ohjelmalla saat käyttöösi kaikki tärkeimmät dokumentit - riippumatta niiden formaatista.

AutoVue on helppokäyttöinen, joten tiedostojen katselu, kommentointi ja tulostus on helppoa riippumatta siitä, ovatko tiedot: 2D CAD (AutoCAD, MicroStation, HPGL…), 3D CAD (CATIA, Pro/Engineer, Unigraphics...), EDA CAD (MENTOR, Cadence, Zuken...) tai skannattuja rasteritiedostoja, sanojenkäsittelytiedostoja, taulukkolaskentatiedostoja tai joitain muita yli 450 tuetusta tiedostomuodosta - AutoVue avaa ne nopeasti ja tarkasti.

AutoVue on monipuolinen visuaalinen työkalu, joka mahdollistaa kaikkien tiimin jäsenten katsella ja kommentoida dokumentteja riippumatta siitä, missä ryhmät sijaitsevat tai millä ohjelmistolla dokumentit on tuotettu.

Mikä AutoVue:n versio soveltuu teidän käyttöönne?

AutoVuen ohjelmistokokonaisuus käsittää viisi eri vaihtoehtoa, jotka soveltuvat käyttäjien vaihteleviin tarpeisiin:

  AutoVue
Office
AutoVue
2D Pro.
AutoVue
3D Pro. Adv.
AutoVue
EDA Pro.
AutoVue Electro-Mechanical Pro.
Toimisto-ohjelma formaatit x x x x x
Rasteri- ja vektorikuvat x x x x x
2D-CAD -kuvat   x x   x
3D-CAD -kuvat     x   x
EDA -kuvat       x x
3D-mallinnukset     x   x
Electro-Mechanical -mallinnukset         x
Merkkaus ja kommentointi työkalut x x x x x

 

  Miksi AutoVue?

1. Luotettavuus

AutoVue näyttää dokumentit alkuperäisessä formaatissa. Tästä johtuen kaikki tiedostojen tieto on mukana. Voidaan olla varma, ettei mitään ole muuttunut tai jäänyt pois tiedostokäännöksissä.

2. Kustannukset

Lukuisat yritykset ympäri maailmaa ovat saavuttaneet merkittäviä säästöjä käyttäessään AutoVueta. Kun käytetään yhtä ja samaa, helppokäyttöistä ohjelmaa, kustannukset vähenevät: ohjelmien hankinnoissa, paperien tulostuksissa, postituksissa, käyttäjien koulutuksessa ja tietohallinnon kustannuksissa.

3. Aika

AutoVuen katselu- ja kommentointitoiminnot mahdollistavat tuotteiden nopeamman tulon markkinoille. Tähän päästään, kun ryhmien jäsenet voivat tutkia tiedostoja jo suunnittelun alkuvaiheessa. Nopeampi ja parempaan tietoon perustuva päätöksenteko lisääntyy.

4. Turvallisuus

Käytettäessä AutoVuen Client-Server -versiota varmistetaan, etteivät arvokkaat dokumentit ja tiedot poistu serveriltä. Ainoastaan kopio tiedosta näkyy Clientissä, jota voidaan kommentoida. Koska Auto- Vuen mark-up -tiedostot tulevat omille tasoilleen, joihin ne myös tallentuvat, säilyvät alkuperäiset tiedostot koskemattomina.

5. Yhteistyö

>Saman yrityksen eri organisaatioiden välinen yhteistyö edellyttää, että kaikki osallistujat voivat katsella ja kommentoida työn alla olevien tuotteiden tietoja ja kuvia. AutoVuen avulla kaikki ryhmät voivat katsoa ja kommentoida tiedostoja reaaliaikaisesti tai työnkulun (workflow) mukaisesti - maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

6. Laadunvarmistus

Laadunvarmistus ja teollisuusstandardit, kuten ISO, OSHA, FDA ja RoHS/WEEE, vaativat järjestelmällistä toimintaa. AutoVue auttaa yritystä toteuttamaan tällaiset vaatimukset. Ohjelmassa on leimaus-, punakynäys- ja tulostusominaisuudet. AutoVue voidaan myös yhdistää DM/PLM/ERP -ohjelmiin.

7. Mark-up

Tämä toiminto antaa käyttäjille mahdollisuuden kommentoida ja ”punakynätä” dokumentteja. Muut käyttäjät näkevät tämän palautteen. Käyttäjät voivat tehdä kommentit omassa rauhassaan tai työnkulun (workflow) niin vaatiessa.

8. Tiedon ja muodon tarkistus

AutoVue mahdollistaa muutosten ja eroavaisuuksien paikantamisen. Tämä helpottaa ja nopeuttaa kehitysprosessia.
  AutoVue on helposti liitettävissä muihin ohjelmiin

Yrityssuunnitteluohjelmistojen (DM/PLM/ERP) tehoa voidaan lisätä liittämällä niihin AutoVuen ominaisuudet. AutoVue on suunniteltu siten, että se on saumattomasti liitettävissä muihin ohjelmiin.

Liitokset on tehnyt Cimmetry tai joku yhteistyökumppani. Valmiita liitospalikoita (VueLink) on saatavilla useisiin järjestelmiin, kuten esimerkiksi: Agile, Documentum, FileNet, Lotus Notes/Domino, MatrixOne, Open Text, Share Point, SAP ja Smart Team.

  AutoVue ohjelmistokokonaisuuden eri versiot

AutoVuen ohjelmistokokonaisuus käsittää kahdeksan eri vaihtoehtoa, jotka soveltuvat käyttäjien vaihteleviin tarpeisiin:

AutoVue Office
Katselu- ja punakynäysohjelma toimistodokumenteille sekä rasteri- ja vektorikuville.

AutoVue 2D Professional
Näyttää samat tiedostot AutoVue Office. Lisäksi näyttää 2D CAD piirustukset, kuten AutoCAD ja MicroStation. Yhteensä yli 450 formaattia. Pro-versiossa on myös kommentointimahdollisuus.

AutoVue 3D Professional Advanced
Ohjelmassa on samat ominaisuudet kuin AutoVue 2D Pro:ssa. Niiden lisäksi ohjelma tukee keskihintaisia 3D-CAD ohjelmia, kuten AutoDesk Inventor, AutoCAD Mechanical, SolidWorks ja Solid Edge sekä kehittyneempiä 3D-CAD ohjelmia, kuten CATIA, Pro/E, UG ja NX. Pro versio tukee myös 3D-mallinnuksia sekä siinä on monipuoliset kommentointityökalut. --> lisätietoja

AutoVue EDA Pro
AutoVue EDA Pro tukee toimistodokumenttien ja rasteri- sekä vektorikuvien lisäksi EDA-tiedostoja, kuten Mentor Expedition, Cadence Allegro, Orcad sekä useita muita.

AutoVue Electro-Mechanical Pro
AutoVue Electro-Mechanical Pro on ohjelmistoperheen kattavin versio. Ohjelma tukee kaikki ylläolevien tiedostojen lisäksi Electro-Mechanical mallinnuksia.

Lataa tästä tarkempi kuvaus AutoVuen eri versioista PDF ja HTML.

lisätietoja

AutoVue:n eri versiot

AutoVue Office

AutoVue 2D Professional

AutoVue 3D Professional Advanced

AutoVue EDA Professional

AutoVue Electro-Mechanical Professional

AutoVue:n ominaisuuksia
  • Tukee yli 450 eri formaattia
  • Reaaliaikainen yhteistyö
  • Dokumentteja voi zoomata, kääntää jne.
  • Helposti liitettävissä muihin ohjelmiin
  • Monet erilaiset tulostus mahdollisuudet
  • Tekstihaku
  • Pro-versioissa kommentointi mahdollisuus
  • TWAIN-tuki
AutoVue:n tukemat formaatit
AutoVue tukee yli 450 eri formattia. -> AutoVuen tukemat formaatit
Ammattilehtien arvioita AutoVue :sta

AutoVue Pumps Up Viz for Electronics and Mechanical Designers, Desktop Engineering Online, Editor's Pick of the Week, August 2007

What can go wrong when you give it the large (An Airbus Story), Manufacturing Computer Solutions, November / December 2006

Cimmetry Offers Version of AutoVue for SharePoint 2003, AEC Weekly, November 2006

AutoVue 19: First Look Review,   Cadalyst, November 2005

Eliminate your "Tower of Babel", Canadian Design Product News, Nov/Dec 2005

Demo -versio

Lataa AutoVue:n demo-versio tästä

cimmetry autovue