ohjelmat
Uutuus! AutoVue 3D Pro -SME
  Ohjelmat
Palvelu toiminnan lisäksi olemme ottaneet tavaksi myös myydä niitä ohjelmia, joita itse käytämme päivittäin. Näin tiedämme mitä myymme ja pystymme samalla tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen konsultoinnin ja tuen.
  AutoVue
AutoVue on erilaisten dokumenttien katselu- ja tulostusohjelma. AutoVue -ohjelmistot näyttävät yli 450 eri tiedostoformaatttia mm. DWG, DGN, MicroStation ja DXF.
Lisätietoja
  AutoDWG
Ohjelma kääntää DWG, DXF ja DWF kuvat automaattisesti PDF tiedostoiksi.
Lisätietoja
  CADRaster LTX / Pro
CADRaster on helppokäyttöinen ja tehokas rasterikuvan käsittelyohjelma. Se liitetään osaksi AutoCADiä tai FelixCADiä ja sen avulla voidaan muokata rasterikuvia. Ohjelmalla voidaan putsata kuvia, kääntää niitä, oikaista kalibroida ja rajata.
Lisätietoja
  HyperDoc
HyperDoc on Windows-pohjainen ja erittäin helppokäyttöinen piirustusarkisto, joka soveltuu hyvin kiinteistöjen ja teollisuuden kunnossapidon dokumenttien hallintaan, siis kohteisiin, joissa suuri tietomäärä halutaan liittää piirustuksiin.
Lisätietoja
  SuperEdit
SuperEdit skannattujen dokumenttien muokkausohjelma. Se tarjoaa kehittyneet toiminnot rasterikuvien muokkaamiseen. SuperEdit tukee myös vektori- ja hybridikuvia.
Lisätietoja
  VECTORY
VECTORY on työkalu skannattujen rasteridokumenttien automaattivektorointiin. Ohjelma tunnistaa geometriset peruselementit kuten viivat, kaaret ja ympyrät erilaisilla viivapaksuuksilla. Se tunnistaa myös alueiden ääriviivat, erilaiset viivatyypit, täytöt, nuolet, rajapyykkimerkit sekä tekstin.
Lisätietoja
Asiakkaitamme

Me skannaamme, arkistoimme ja vektoroimme dokumentteja erikokoisille yrityksille ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat mm:

Suunnittelutoimistot:
Skannaamme piirustukset sähköiseen muotoon, niin että niitä voidaan käyttää CAD-suunnittelussa.
Isännöinti-, kiinteistö- ja huoltoyhtiöt:
Siirrämme skannaamalla piirustukset joko yksinkertaiseen arkistoon, jossa kuvia voidaan katsella selailuohjelmalla tai kehittyneenpään HyperDoc arkistoon. Tekniset piirustukset pidetään rasterimuodossa, paitsi arkkitehtipohjat, jotka käsin vektoroidaan.
Sähkö- ja energialaitokset:
Skannauksen yhteydessä piirustusten tunnistetiedot tallennetaan niin, että ne ovat luettavissa asiakkaiden omissa dokumenttiarkistoissa.
Kaupungit ja kunnat:
Teemme rasterimuotoisten pohjakarttojen ja erilaisten johtopiirustusten skannausta, monipistekalibrointia ja leikkausta.
Teollisuus:
Yritykset, joiden tarpeisiin kuuluu pääsääntöisesti kunnossapitoarkistojen sekä omien tuotteiden huolto- ja luovutusdokumenttien skannaus.