skannaus lahti
Testaa AutoVue
 

Skannaus

Skannaamme suuret ja pienet paperi-, kuulto- ja muovipiirustukset sekä mirkofilmit. Kuvien vakiotiheys on 200 tai 400 dpi. Tarvittaessa skannaamme kuvat suuremmalla tarkkuudella. Tuotamme kaikkia yleisimpiä rateriformaatteja. Tiedostot toimitetaan sähköisesti CD:llä, sähköpostilla tai DVD:llä.

Pienten kuvien skannaus hoituu Mikrotekin laadukkailla A3 skannereilla ja sitä isommat dokumentit skannaamme Widecomin musta-valko tai väriskannerilla.

  Mikrofilmiskannaus

Skannaamalla mikrofilmit tämän päivän vaatimusten mukaisesti voit liittää tiedostot osaksi yrityksesi piirustusarkistojärjestelmää. Teemme myös CAD-tiedostoista arkistokelpoisia mikrofilmirullia. Arvokkaat suunnittelutiedot säilyvät kymmeniä vuosia.

  Jälkikäsittely

Huonokuntoisia piirustuksia on mahdollista parannella skannauksen jälkeen. Poistamme kuvista tarvittaessa erilaiset taustapilkut ja mustat kohdat sekä vahvistamme heikosti näkyvät viivat ja tekstit. Teemme myös piirustuskehikon ja otsaketaulun uudistuksia. Karttojen monipistekalibrointi palauttaa niiden alkuperäisen tarkkuuden.

Tekstin skannaus ja tekstintunnistus

Skannatut tekstidokumentit voidaan lukea tekstintunnistusohjelmilla esim. Microsoft Word muotoon. Käytössämme on alan huippuohjelmat joiden avulla alkuperäisen dokumentin ulkonäkö pysyy lähes muuttumattomana.

lisätietoja

Asiakkaitamme

Me skannaamme, arkistoimme ja vektoroimme dokumentteja erikokoisille yrityksille ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat mm:

Suunnittelutoimistot:
Skannaamme piirustukset sähköiseen muotoon, niin että niitä voidaan käyttää CAD-suunnittelussa.
Isännöinti-, kiinteistö- ja huoltoyhtiöt:
Siirrämme skannaamalla piirustukset joko yksinkertaiseen arkistoon, jossa kuvia voidaan katsella selailuohjelmalla tai kehittyneenpään HyperDoc arkistoon. Tekniset piirustukset pidetään rasterimuodossa, paitsi arkkitehtipohjat, jotka käsin vektoroidaan.
Sähkö- ja energialaitokset:
Skannauksen yhteydessä piirustusten tunnistetiedot tallennetaan niin, että ne ovat luettavissa asiakkaiden omissa dokumenttiarkistoissa.
Kaupungit ja kunnat:
Teemme rasterimuotoisten pohjakarttojen ja erilaisten johtopiirustusten skannausta, monipistekalibrointia ja leikkausta.
Teollisuus:
Yritykset, joiden tarpeisiin kuuluu pääsääntöisesti kunnossapitoarkistojen sekä omien tuotteiden huolto- ja luovutusdokumenttien skannaus.