vektorointi-palvelut
Testaa AutoVue
 

ProDoc Systems Oy

ProDoc Systems Oy on arkistointiin, skannaukseen, vektorointiin ja 3D-mallinnukseen erikoistunut yritys. Palvelujen lisäksi saat myös kaikki tarvittavat ohjelmistot ja laitteet. Löydät meidät Lahden keskustasta, torin varrelta. Uusissa toimitiloissamme on erinomaiset puitteet ohjelmistokoulutukselle.

Monen yrityksen tärkein pääoma on erilaisiin dokumentteihin, kuten piirustuksiin ja karttoihin tallennetussa tiedossa. Tämän tiedon siirtäminen digitaaliseen muotoon on selkeä kilpailuetu. Kun kuvat ovat sähköisessä muodossa, ne voidaan siirtää sähköisiin dokumenttiarkistoihin. Tällainen digitaalinen arkisto säästää tilaa ja etenkin aikaa. Kuvien etsiminen ja päivittäminen on nopeaa ja helppoa- Kuvat siirtyvät helposti tietoverkkojen avulla sinne missä niitä tarvitaan, Lisäksi sähköisessä muodossa olevia piirustuksia voidaan käyttää CAD-suunnittelussa.

ProDoc Systems Oy
Vesijärvenkatu 38, 5 krs.
15140 Lahti

p. 03 783 4142
sales(at)prodoc.fi

Asiakkaitamme

Me skannaamme, arkistoimme ja vektoroimme dokumentteja erikokoisille yrityksille ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat mm:

Suunnittelutoimistot:
Skannaamme piirustukset sähköiseen muotoon, niin että niitä voidaan käyttää CAD-suunnittelussa.
Isännöinti-, kiinteistö- ja huoltoyhtiöt:
Siirrämme skannaamalla piirustukset joko yksinkertaiseen arkistoon, jossa kuvia voidaan katsella selailuohjelmalla tai kehittyneenpään HyperDoc arkistoon. Tekniset piirustukset pidetään rasterimuodossa, paitsi arkkitehtipohjat, jotka käsin vektoroidaan.
Sähkö- ja energialaitokset:
Skannauksen yhteydessä piirustusten tunnistetiedot tallennetaan niin, että ne ovat luettavissa asiakkaiden omissa dokumenttiarkistoissa.
Kaupungit ja kunnat:
Teemme rasterimuotoisten pohjakarttojen ja erilaisten johtopiirustusten skannausta, monipistekalibrointia ja leikkausta.
Teollisuus:
Yritykset, joiden tarpeisiin kuuluu pääsääntöisesti kunnossapitoarkistojen sekä omien tuotteiden huolto- ja luovutusdokumenttien skannaus.