vectory automaattivektorointi ohjelma
Testaa HyperDoc
  VECTORY

VECTORY on työkalu skannattujen rasteridokumenttien automaattivektorointiin. Ohjelma tunnistaa geometriset peruselementit kuten viivat, kaaret ja ympyrät erilaisilla viivapaksuuksilla. Se tunnistaa myös alueiden ääriviivat, erilaiset viivatyypit, täytöt, nuolet, rajapyykkimerkit sekä tekstin.

VECTORYyn liitetty OCR-moduli tunnistaa sekä suoran että vinon tekstin kaikissa kulmissa. Se tunnistaa myös pienet roskat ja laittaa ne automaattisesti omalle tasolleen.

RasterEditor: Työkalulla voidaan muokata alkuperäistä piirustusta ennen vektorointia. Dokumenttiin voidaan piirtää lisää tai poistaa jo olemassa olevia alueita. Sitä voidaan myöskin kääntää ja peilata sekä mitata etäisyyksiä ja kulmia.
QuickEdit Text Editor: Sisäinen tekstieditori on kätevä työkalu. Tunnistettua tekstiä voidaan muokata, lisätä tai poistaa. Myös tekstiatribuuttien koko, suunta, tyyli ym. muuttaminen on mahdollista.

  VECTORYn eri versiot

VECTORY Pro 5.0
VECTORYn täysversiossa pikselimäärä voi olla maksimissaan 32 000 x 32 000 dpi, joka vastaa A0 600 dpi. Pienempi piirustuskoko mahdollistaa suuremman resoluution ja päinvastoin.

VECTORY 5.0
Ohjelmassa on muuten samat ominaisuudet kuin Pro-versiossa vain vektoritiedostojen muokkaus-ominaisuus on karsittu.

VECTORY LT 5.0
Ohjelmassa on rajoitettu rasterin muokkaus-ominaisuus sekä vektorointi ominaisuuksia on rajoitettu. Maksimikoko piirustukselle voi olla enintään 32 000 x 32 000 pikseliä.

VECTORY -AS
Asennetaan osaksi AutoCAD 200x-ohjelmistoa.

lisätietoja

VECTORY:n ominaisuuksia
  • Käännös DXF- tai DGN-formaattiin -
  • Rasterinmuokkaus- ja TextEditor-ohjelmat
  • Tunnistaa viivat, viivatyypit, viivaleveydet, ympyrät, kaaret, nuolenpäät, täytealueet ja varjostukset
  • OCR
  • Parametrien säätö alueittain
  • Eräajo
  • Useat eri versiot
Demo -versiot

Lataa VECTORYn demo-versio tästä

cimmetry autovue